Lening met negatieve BKR

Indien je in het BKR geregistreerd staat met een negatieve BKR-registratie, is het afsluiten van een lening vaak niet mogelijk. Een lening afsluiten met negatieve BKR-registratie lijkt een onmogelijke opgave, maar CoderingVrij heeft de oplossing. Indien je de oplossing wilt weten, lees dan dit artikel.

We willen je er wel op wijzen dat je bij ons géén geld kunt lenen, wij zijn een juridisch dienstverlener en helpen klanten met het verwijderen van hun negatieve BKR-registratie(s). Dagelijks helpt CoderingVrij consumenten en ondernemers met het verwijderen van hun negatieve BKR-registratie(s), zodat zij weer geld kunnen lenen.
Een lening met negatieve BKR-registratie aanvragen? Laat eerst jouw BKR verwijderen.
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

De oplossing voor een lening met negatieve BKR-registratie

Een lening verkrijgen wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt lijkt vaak onmogelijk, echter wanneer je de negatieve BKR-registratie vroegtijdig laat verwijderen is het wél mogelijk een lening te verkrijgen. CoderingVrij is het juridische kantoor waar je moet zijn om uw negatieve BKR registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Dagelijks bemiddelen we tussen consumenten en kredietverstrekkers om negatieve BKR-registratie(s) vroegtijdig te laten verwijderen.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Volkswagen Bank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Kredietbank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Vroegtijdig de negatieve BKR-registratie laten verwijderen

De juristen van CoderingVrij beschikken over specialistische kennis en ervaring om je te helpen bij de vroegtijdige verwijdering van jouw negatieve BKR-registratie. Dit wordt gedaan conform de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Volgens richtlijnen zijn er namelijk een aantal vereisten om een negatieve BKR-registratie te mogen handhaven en/of deze vroegtijdig te kunnen verwijderen. Indien je - op dit moment - financieel stabiel bent en een belang voor vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie, is de kredietverstrekker verplicht om een belangenafweging te maken. In deze belangenafweging moeten zij de belangen van het BKR (het handhaven van de negatieve BKR-registratie) afwegen tegen jouw persoonlijke belangen (de belangen voor een vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie).

Zijn jouw persoonlijke belangen zwaarder dan het algemeen belang van het BKR? Dan zal de negatieve BKR-registratie vroegtijdig verwijderd worden. 
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Zeer tevreden van jullie service. Ik had door een faillissement in het verleden twee A3 coderingen. Hierdoor kon ik geen hypotheek krijgen voor de aankoop van een woning. Dankzij coderingvrij zijn deze coderingen binnen 4 weken nadat ik hun hulp heb ingeschakeld verwijderd. Ik ben jullie eeuwig dankbaar!
Lees meer
Joyce Hoogstad minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik moest 2 coderingen laten verwijderen. De eerste ging vrij snel. Ik had niet verwacht dat ook de tweede verwijderd zou kunnen worden maar het lukte. Wat ook zeer professioneel vond dat ze mij pas al cliënt namen toen de zekerheid hadden dat ze de coderingen zouden kunnen verwijderen. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Ik belde zelf een paar keren per dag met vragen maar ze bleven even geduldig en vriendelijk. Ook qua prijs zou ik ze aanraden.
Lees meer
Sherien. F. J Patadien Pierkhan minder dan een maand geleden
5 / 5

Veelgestelde vragen over een lening met een negatieve BKR-registratie

Hoe werkt een juridische procedure?
Zien wij mogelijkheden je te helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie? Dan wordt de juridische procedure gestart met een juridisch onderzoek. Tijdens het onderzoek wordt de correctheid van de registratie getoetst. Is de registratie terecht? Dan volgt er een minnelijke procedure; een (schriftelijk) gesprek met de kredietverstrekker op grond van de AVG. Samen met een vaste jurist wordt een dossier opgebouwd en versterkt om de kredietverstrekker te overtuigen van vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Wil de kredietverstrekker niet overstag? Dan zijn er doorgaans mogelijkheden voor een gerechtelijke procedure om in samenwerking met een advocaat een rechtszaak te starten.
Kan ik geld lenen met een BKR-registratie?
Het aangaan van een (geld)lening met een negatieve BKR-registratie is in de meeste gevallen niet mogelijk bij een bank of kredietverstrekker. Bij het aanvragen van een lening zal er een kredietcheck worden uitgevoerd. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR- registratie? Dan zal er in de meeste gevallen geen lening worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Kan ik garantie krijgen?
Het geven van garantie voor een juridische procedure is nooit mogelijk. Daar wij niet de beslissende partij zijn, kunnen wij geen garantie geven voor een positieve uitkomst. Wel kunnen wij als CoderingVrij door onze jarenlange ervaring een realistische inschatting maken van de haalbaarheid. Neem contact op met één van onze juridisch adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.
Kan CoderingVrij mij helpen aan een lening?
Bij CoderingVrij verstrekken wij geen leningen. Indien er sprake is van een negatieve BKR-registratie kunnen wij wel assisteren bij het juridisch traject ter verwijdering van deze negatieve BKR-registratie. Wanneer de negatieve BKR-registratie is verwijderd, is mogelijk een lening aan te vragen bij een bank of kredietverstrekker.
Een lening met negatieve BKR-registratie, waar is dit mogelijk?
Het is niet mogelijk om geld te lenen zonder een BKR-toetsing, omdat kredietverstrekkers in Nederland wettelijk verplicht zijn om jouw kredietgegevens te controleren. We willen je er wel op wijzen dat je bij ons géén geld kunt lenen, wij zijn een juridisch dienstverlener en helpen klanten met het verwijderen van hun negatieve BKR-registratie(s). 
Hoelang duurt het voordat ik resultaat heb?
Er is geen vastgesteld termijn voor een juridische procedure ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie. In de meeste gevallen duurt een procedure enkele weken. De precieze snelheid van een procedure is afhankelijk van een aantal factoren. Besluit een kredietverstrekker over te gaan tot verwijdering, is dit doorgaans binnen enkele werkdagen gerealiseerd. Neem contact op met één van onze adviseurs zodat zij een inschatting kunnen maken voor jouw specifieke situatie.

Een lening met negatieve BKR-registratie: hoe werkt het?

Zoals hierboven beschreven, is een lening met negatieve BKR-registratie vrijwel onmogelijk om een lening af te sluiten. Wij hebben de oplossing, zodat je alsnog jouw doelen kunt bereiken. Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek met één van onze juridisch adviseurs kunnen wij beoordelen of jouw situatie past binnen de richtlijnen van de AVG en wij je middels een juridische procedure kunnen assisteren. Als dit het geval is, kunnen wij je aanmelden voor onze dienstverlening. Bij CoderingVrij krijg je altijd een vaste jurist die de zaak zal behandelen en samen met jou, een zo sterk mogelijk dossier zal opbouwen. Na deze juridische procedure is de kans groot dat je alsnog een lening kunt afsluiten.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!l

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment
Kan jouw negatieve
BKR-registratie
verwijderd worden?
Doe de haalbaarheidscheck