Indien u in het BKR staat met een negatieve BKR-registratie, is een lening afsluiten vaak niet mogelijk. Een lening met negatieve BKR lijkt een onmogelijke opgave, maar CoderingVrij heeft de oplossing. Indien u de oplossing wilt weten, lees dan dit artikel. Kijk weer vol frisse moed naar uw toekomst, waarin u weer een lening kunt afsluiten. We willen u er wel op wijzen dat u bij ons géén geld kunt lenen, wij zijn een juridisch kantoor en helpen klanten met het verwijderen van hun negatieve BKR-registratie. Dagelijks helpt CoderingVrij consumenten en ondernemers met het verwijderen van een negatieve BKR-registratie, zodat u weer geld kunt lenen bij een kredietverstrekker.

De oplossing voor een lening met negatieve BKR-registratie

Een lening met negatieve BKR lijkt vaak onmogelijk, echter is het mogelijk om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen en alsnog geld te kunnen lenen. CoderingVrij is het juridische kantoor waar u moet zijn om uw negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Dagelijks bemiddelen we tussen consumenten en kredietverstrekkers om bij kredietverstrekkers af te dwingen om een BKR-registratie te verwijderen volgens de AVG-wetgeving. Hoe dit werkt, leest u verder in dit artikel.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Vroegtijdig uw negatieve BKR-registratie laten verwijderen

CoderingVrij heeft de juiste kennis en ervaring in huis om uw negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Dit wordt gedaan conform de richtlijnen binnen de AVG-wetgeving. Volgens deze wetgeving zijn er namelijk een aantal vereisten om een negatieve BKR-registratie te mogen handhaven. De AVG-wetgeving schrijft ook voor wanneer een negatieve BKR-registratie dient te worden. Indien u - op dit moment - financieel stabiel bent en belangen heeft, is de kredietverstrekker verplicht om een belangenafweging te maken. Indien de negatieve BKR-registratie nu schade toebrengt dan u te beschermen tegen overkreditering dan heeft u recht op vroegtijdige verwijdering van uw negatieve BKR-registratie.

Een lening met negatieve BKR: hoe werkt het?

Zoals hierboven beschreven, is het vrijwel onmogelijk om een lening met negatieve BKR-registratie af te sluiten. Wij hebben de oplossing om uw doelen alsnog te bereiken. Bij CoderingVrij krijgt u altijd een vaste jurist die uw zaak gaat behandelen in een minnelijke procedure. Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek zullen wij eerst beoordelen of uw case past binnen de eisen van de AVG-wetgeving. Als dit het geval is, pas dan kunnen wij u aanmelden voor onze dienstverlening. Onze adviseur adviseert u graag ver met betrekking tot de oplossing van een lening met negatieve BKR. 

BKR verwijderen met minnelijk traject

In de meeste gevallen kan een lening met negatieve BKR worden afgesloten door het laten verwijderen van deze registratie middels een minnelijk traject. Gedurende deze procedure gaat uw jurist (schriftelijk) in gesprek met de kredietverstrekker op basis van de AVG-wetgeving. Uw kredietverstrekker - bij wie u deze negatieve BKR-registratie heeft - ontvangt verschillende uitgebreide en onderbouwde bezwaren die aantonen dat er geen noodzaak is om deze negatieve BKR-registratie te handhaven. We hebben inmiddels al duizenden klanten geholpen met het verwijderen van hun negatieve BKR-registratie.  Dit traject is al mogelijk vanaf €420,-.

Wilt u graag weten of ook uw negatieve BKR-registratie te verwijderen is, zodat u daarna een lening kunt afsluiten? Vul dan het aanvraagformulier in om een gesprek aan te vragen met een van onze BKR adviseurs. 

Wilt u direct weten waar u aan toe bent? Tijdens werkdagen kunt u telefonisch contact opnemen via 088 426 3737. U weet - na dit gesprek - direct waar u aan toe bent. Bij ons heeft u nooit verrassingen achteraf. 

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit