Heeft u eindelijk uw droomhuis gevonden en financieel heeft u uw zaken goed op orde, blijkt dat u geen hypotheek kan afsluiten vanwege een BKR-codering. Wellicht woont u in een dure huurwoning en bent u van plan om een woning te kopen, zodat u in uw toekomst kunt investeren en gebruik kunt maken van de lage hypotheekrente. Of wellicht heeft u gezinsuitbreidingsplannen en kunt u deze niet realiseren in uw huidige woning waardoor u zult moeten verhuizen naar een grotere woning. Huren in de vrije sector is tegenwoordig belachelijk duur en niet iedereen komt voor een sociale huurwoning in aanmerking vanwege het inkomen of de jarenlange wachttijden. Een BKR-codering kan een flinke impact op uw leven hebben, én op dat van uw gezin.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit