Wilt u een woning kopen en heeft u uw zaken goed op orde, blijkt dat u geen hypotheek kan afsluiten vanwege een negatieve BKR-registratie. Dat is een enorme teleurstelling!

U bent van plan om een woning te kopen, zodat u in uw toekomst kunt investeren en gebruik kunt maken van de lage hypotheekrente. Of wellicht heeft u gezinsuitbreidingsplannen en kunt u deze niet realiseren in uw huidige woning waardoor u zult moeten verhuizen naar een grotere woning. Het hebben van een negatieve BKR-registratie heeft altijd als gevolg dat u geen hypotheek kunt afsluiten.

Het doel van een negatieve BKR-registratie is om u financieel te beschermen tegen overkreditering. 

Maar wat nu als ...
... u vindt dat deze bescherming niet meer nodig is, omdat u financieel stabiel bent?
... uw persoonlijke situatie nu helemaal anders (beter) is dan in de tijd dat u deze negatieve BKR-registratie kreeg?
... u hierdoor een veel goedkopere en betere huisvesting kunt krijgen?
... u hierdoor geen dure huurwoning meer hoeft aan te houden?

In dat geval zegt de AVG-wetgeving dat uw doelen zwaarder moeten wegen dan een systeem dat een verkeerd signaal over u geeft. We hebben het nu over de juridische belangenafweging die in dit geval in uw voordeel zal moeten uitvallen. CoderingVrij heeft op deze manier al duizenden mensen aan een hypotheek geholpen.  

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Wij verwijderen negatieve BKR-registraties bij onder andere:


Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit