Omdat ik een woning wil kopen

Heb je het grote besluit genomen een woning te kopen, blijkt dat je geen hypotheek kunt afsluiten vanwege een negatieve BKR-registratie. Dat is een enorme teleurstelling!

Of je nu van plan bent een (nieuwe) woning aan te kopen zodat je in de toekomst kunt investeren en gebruik kunt maken van de lage hypotheekrente, of wellicht wens je gezinsuitbreiding en kun je dit niet realiseren in de huidige woning waardoor je zult moeten verhuizen naar een grotere woning. Het hebben van een negatieve BKR-registratie heeft altijd als gevolg dat je geen hypotheek kunt afsluiten.
Laat nu jouw BKR-registratie verwijderen, zodat je alsnog die droomwoning kunt kopen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een BKR-registratie vroegtijdig laten verwijderen

Eén van de doelen van het BKR is om consumenten te beschermen tegen overkreditering; het bieden van bescherming tegen het aangaan van meer financiële verplichtingen dan zij kunnen dragen.

Maar wat nu als:
  • Je vindt dat deze bescherming niet meer nodig is omdat je financieel stabiel bent?
  • Je persoonlijke situatie inmiddels verbeterd ten opzichte van de periode waarin de negatieve BKR-registratie werd geplaatst?
  • Je hierdoor geen goedkopere en betere huisvesting kunt realiseren?

In dat geval is het mogelijk bezwaar in te dienen tegen het handhaven van de negatieve BKR-registratie. Bij het plaatsen van een (negatieve) BKR-registratie worden er naast gegevens over het krediet ook persoonsgegevens geregistreerd. Deze registratie van persoonsgegevens zorgt dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hierop van toepassing is. Op grond van de AVG is het mogelijk bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en daarmee de zichtbaarheid van de negatieve BKR-registratie.

Onze juristen hebben specialistische kennis van de AVG en weten welke elementen een bezwaarschrift moet bevatten om een negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Met behulp van deze jarenlange ervaring, verwijderen wij dagelijks negatieve BKR-registraties.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en of wij ook voor jou de negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen zodat je alsnog die droomwoning kunt kopen? Neem dan direct contact op met één van onze juridisch adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een greep uit onze recente woning BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Kredietbank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Laat CoderingVrij je helpen

CoderingVrij heeft inmiddels al duizenden consumenten geholpen bij de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Wil je graag weten of wij ook voor jou aan de slag kunnen zodat je weer een lening kunt afsluiten? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en kom in gesprek met één van onze adviseurs. 

Wil je meteen weten of wij je kunnen helpen? Bel ons direct op telefoonnummer 088-426 3737. Bij CoderingVrij weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Update!! maanden later toch 9,90 aan kantoorkosten door laten lopen door en maandelijks via het machtiging door laten lopen. Nadat ik dit door had contact met CoderingVrij opgenomen helaas maanden later geen terug betaling gezien Update!!

CoderingVrij! Voordat ik contact opzocht kon ik het niet laten om eerst de reviews te lezen… Ik was er eerst heel onzeker over maar na de recensies te hebben gelezen heb ik toch besloten contact op te nemen en met succes.
Na een terechte BKR registratie is mijn codering na een belangenafweging toch verwijderd.
CoderingVrij scoort voor mij 5 ⭐️ op het gebied van communiceren (goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail).
Transparant bekijkt alle mogelijk heden en bespreekt dit duidelijk vooraf.
Lees meer
Fabio Marques Rodrigues minder dan een maand geleden
5 / 5
Coderingvrij heeft mij goed geholpen en mijn 2 negatieve BKR-registraties kunnen verwijderen!
Nu kunnen wij ons huis kopen heel erg bedankt!
Lees meer
Dave Reemer minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over een woning kopen met BKR-registratie
Wat kost het verwijderen van een BKR-registratie?
Omdat elke situatie anders is, bieden wij in elk dossier maatwerk. De prijs voor een procedure kan daarom ook per zaak verschillen. Voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie kun je rekening houden met een richtprijs van € 880,-. Wil je weten wat de kosten zullen zijn voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op en wij adviseren je graag.
Hoe lang duurt het voordat een BKR-registratie weg is?
Een BKR-registratie wordt automatisch verwijderd uit het registratiesysteem van stichting BKR vijf jaar na de einddatum van de registratie. Een einddatum wordt geplaatst op het moment dat het hele krediet is voldaan. Vijf jaar na deze datum, zal de BKR-registratie automatisch komen te vervallen en verdwijnen uit het BKR.
Kan ik een hypotheek krijgen met een BKR?
Bij het kopen van een woning of het oversluiten van een hypotheek zal er een BKR-check worden gedaan. Is er sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan is het in de meeste gevallen niet mogelijk een hypotheek te krijgen of over te sluiten. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Hoelang duurt het voordat ik resultaat heb?
Er is geen vastgesteld termijn voor een juridische procedure ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie. In de meeste gevallen duurt een procedure enkele weken. De precieze snelheid van een procedure is afhankelijk van een aantal factoren. Besluit een kredietverstrekker over te gaan tot verwijdering, is dit doorgaans binnen enkele werkdagen gerealiseerd. Neem contact op met één van onze adviseurs zodat zij een inschatting kunnen maken voor jouw specifieke situatie.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment
Kan jouw negatieve
BKR-registratie
verwijderd worden?
Doe de haalbaarheidscheck