Omdat ik een woning wil kopen

Heb je het grote besluit genomen een woning te kopen, blijkt dat je geen hypotheek kunt afsluiten vanwege een negatieve BKR-registratie. Dat is een enorme teleurstelling!

Of je nu van plan bent een (nieuwe) woning aan te kopen zodat je in de toekomst kunt investeren en gebruik kunt maken van de lage hypotheekrente, of wellicht wens je gezinsuitbreiding en kun je dit niet realiseren in de huidige woning waardoor je zult moeten verhuizen naar een grotere woning. Het hebben van een negatieve BKR-registratie heeft altijd als gevolg dat je geen hypotheek kunt afsluiten.
Laat nu jouw BKR-registratie verwijderen, zodat je alsnog die droomwoning kunt kopen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een BKR-registratie vroegtijdig laten verwijderen

Eén van de doelen van het BKR is om consumenten te beschermen tegen overkreditering; het bieden van bescherming tegen het aangaan van meer financiële verplichtingen dan zij kunnen dragen.

Maar wat nu als:
  • Je vindt dat deze bescherming niet meer nodig is omdat je financieel stabiel bent?
  • Je persoonlijke situatie inmiddels verbeterd ten opzichte van de periode waarin de negatieve BKR-registratie werd geplaatst?
  • Je hierdoor geen goedkopere en betere huisvesting kunt realiseren?

In dat geval is het mogelijk bezwaar in te dienen tegen het handhaven van de negatieve BKR-registratie. Bij het plaatsen van een (negatieve) BKR-registratie worden er naast gegevens over het krediet ook persoonsgegevens geregistreerd. Deze registratie van persoonsgegevens zorgt dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hierop van toepassing is. Op grond van de AVG is het mogelijk bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en daarmee de zichtbaarheid van de negatieve BKR-registratie.

Onze juristen hebben specialistische kennis van de AVG en weten welke elementen een bezwaarschrift moet bevatten om een negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Met behulp van deze jarenlange ervaring, verwijderen wij dagelijks negatieve BKR-registraties.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en of wij ook voor jou de negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen zodat je alsnog die droomwoning kunt kopen? Neem dan direct contact op met één van onze juridisch adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een greep uit onze recente woning BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Kredietbank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Laat CoderingVrij je helpen

CoderingVrij heeft inmiddels al duizenden consumenten geholpen bij de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Wil je graag weten of wij ook voor jou aan de slag kunnen zodat je weer een lening kunt afsluiten? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en kom in gesprek met één van onze adviseurs. 

Wil je meteen weten of wij je kunnen helpen? Bel ons direct op telefoonnummer 088-426 3737. Bij CoderingVrij weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Ik ben heel tevreden met de hulp/bijstand van CoderinVrij. Super professioneel, aandachtig en sympathiek mensen. Altijd goed informatie en advies gegeven. Alles gingen zo snel dat het is bijna niet te geloven. Warme aanbevolen voor iedereen met welke BKR issue dan ook. Hartelijk dank.
Lees meer
James Afolalu minder dan een maand geleden
5 / 5
Eén woord voor CoderingVrij: Ongelofelijk! Mijn huurkoop auto werd economisch total loss verklaard in november. Vanwege vier(!) a-coderingen waarvan een A2-codering bij de ING kon ik niet opnieuw een financial lease afsluiten. Ik werd overal geweigerd, maar ik had voor mijn werk echt noodzakelijk een auto nodig. In januari belde ik naar CoderingVrij om te informeren of mijn coderingen verwijderd kon worden. De coderingen waren namelijk geplaatst onder vervelende omstandigheden waaronder de corona periode en inkomstenderving. Kevin had mijn verhaal aangehoord en gaf aan dat mijn casus een hele grote kans van slagen had. Ik ging akkoord, betaalde in 2 termijnen (normale procedure, dus niet versneld. Overigens heel erg fijn!) en CoderingVrij ging aan de slag. Ik werd gekoppeld aan Dhr. C. Blank. Hij heeft mij documenten laten aanleveren om mijn belangenafweging beter te behartigen. Ik belde vaak om te vragen hoe het er allemaal voor stond. Ik werd telkens gerust gesteld en alles werd door gekoppeld aan mij, zowel telefonisch evenals via de mail. 19 april j.l. werd mij medegedeeld dat alle coderingen waren verwijderd. Ik sprong een gat in de lucht en er viel een hele grote last van mijn schouders. Ik raad daarom ook iedereen aan om je BKR te laten verwijderen via CoderingVrij. Ze zijn goed in wat ze doen!
Lees meer
R. Felter minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over een woning kopen met BKR-registratie
Wat kost het verwijderen van een BKR-registratie?
Omdat elke situatie anders is, bieden wij in elk dossier maatwerk. De prijs voor een procedure kan daarom ook per zaak verschillen. Voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie kun je rekening houden met een richtprijs van € 980,-. Wil je weten wat de kosten zullen zijn voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op en wij adviseren je graag.
Hoe lang duurt het voordat een BKR-registratie weg is?
Een BKR-registratie wordt automatisch verwijderd uit het registratiesysteem van stichting BKR vijf jaar na de einddatum van de registratie. Een einddatum wordt geplaatst op het moment dat het hele krediet is voldaan. Vijf jaar na deze datum, zal de BKR-registratie automatisch komen te vervallen en verdwijnen uit het BKR.
Kan ik een hypotheek krijgen met een BKR?
Bij het kopen van een woning of het oversluiten van een hypotheek zal er een BKR-check worden gedaan. Is er sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan is het in de meeste gevallen niet mogelijk een hypotheek te krijgen of over te sluiten. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Hoelang duurt het voordat ik resultaat heb?
Er is geen vastgesteld termijn voor een juridische procedure ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie. In de meeste gevallen duurt een procedure enkele weken. De precieze snelheid van een procedure is afhankelijk van een aantal factoren. Besluit een kredietverstrekker over te gaan tot verwijdering, is dit doorgaans binnen enkele werkdagen gerealiseerd. Neem contact op met één van onze adviseurs zodat zij een inschatting kunnen maken voor jouw specifieke situatie.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment