Wat is private lease

U wilt privé een auto leasen, maar u heeft een negatieve BKR-registratie? Dit is mogelijk wanneer uw huidige financiële situatie helemaal op orde is en u geen codering meer heeft. CoderingVrij kan u hiermee helpen. Lees snel verder.


Met een private lease rijdt u in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit houdt in dat de leasemaatschappij alles voor u regelt. Denk hierbij aan de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparaties, onderhoud en vervangend vervoer. Het enige waar u rekening mee dient te houden is het tijdig betalen van het maandbedrag en de brandstofkosten. De leaseperiode is meestal tussen de 24 en 48 maanden.


Wat is een negatieve registratie?

Zodra u een lening afsluit bij een kredietverstrekker wordt dit gemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw gegevens worden opgeslagen in het Centraal Krediet Informatiesysteem en uw registratie blijft vijf jaar na aflossing van de lening staan. De volgende registraties worden aangemeld bij het BKR:

  • Private lease
  • Een creditcard
  • Kredietlimiet op uw bankrekening (roodstaan)
  • Een doorlopend krediet
  • Een persoonlijke lening
  • Een koop op afbetaling
  • Een telefoonabonnement in combinatie met een telefoon t.w.v. minimaal € 250,-

Bovenstaande registraties zijn positief, maar indien u niet op tijd betaalt, dan kunnen deze worden omgezet naar negatieve registraties. Een hypotheek wordt pas gemeld zodra er een betalingsachterstand is ontstaan. De hypotheek wordt negatief geregistreerd indien u een betalingsachterstand heeft van meer dan drie maandtermijnen. Voorkom een negatieve registratie en betaal uw rekeningen altijd op tijd. Zo vermijdt u vervelende situaties. 

Uw codering verwijderen

CoderingVrij biedt u de perfecte oplossing! Wij zijn een juridische dienstverlener met jarenlang ervaring in de financiële branche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en het verwijderen van BKR-registraties. De belemmeringen van een negatieve BKR-registratie kunnen ernstige gevolgen met zich meebrengen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van kredietverstrekkers en banken. Onze juristen beschikken over de nodige juridische kennis en weten welke procedures zij aanhangig moeten maken om uw BKR-codering te verwijderen. Dagelijks verwijderen wij terechte en onterechte registraties. 

Een private lease met negatieve BKR

Heeft u interesse om uw negatieve BKR-registratie te laten verwijderen, zodat u in aanmerking kunt komen voor een private lease? Bel direct naar CoderingVrij 088 - 426 3737. Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis! U kunt ook op deze pagina het contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit