Wat is private lease

U wilt privé een auto leasen, maar u heeft een negatieve BKR-registratie? Dit is mogelijk wanneer uw huidige financiële situatie helemaal op orde is en u geen codering meer heeft. CoderingVrij kan u hiermee helpen. Lees snel verder.


Met een private lease rijdt u in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit houdt in dat de leasemaatschappij alles voor u regelt. Denk hierbij aan de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparaties, onderhoud en vervangend vervoer. Het enige waar u rekening mee dient te houden is het tijdig betalen van het maandbedrag en de brandstofkosten. De leaseperiode is meestal tussen de 24 en 48 maanden.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

 • BKR Codering verwijdering

Wat is een negatieve registratie?

Zodra u een lening afsluit bij een kredietverstrekker wordt dit gemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw gegevens worden opgeslagen in het Centraal Krediet Informatiesysteem en uw registratie blijft vijf jaar na aflossing van de lening staan. De volgende registraties worden aangemeld bij het BKR:

 • Private lease
 • Een creditcard
 • Kredietlimiet op uw bankrekening (roodstaan)
 • Een doorlopend krediet
 • Een persoonlijke lening
 • Een koop op afbetaling
 • Een telefoonabonnement in combinatie met een telefoon t.w.v. minimaal € 250,-

Bovenstaande registraties zijn positief, maar indien u niet op tijd betaalt, dan kunnen deze worden omgezet naar negatieve registraties. Een hypotheek wordt pas gemeld zodra er een betalingsachterstand is ontstaan. De hypotheek wordt negatief geregistreerd indien u een betalingsachterstand heeft van meer dan drie maandtermijnen. Voorkom een negatieve registratie en betaal uw rekeningen altijd op tijd. Zo vermijdt u vervelende situaties. 

Uw codering verwijderen

CoderingVrij biedt u de perfecte oplossing! Wij zijn een juridische dienstverlener met jarenlang ervaring in de financiële branche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en het verwijderen van BKR-registraties. De belemmeringen van een negatieve BKR-registratie kunnen ernstige gevolgen met zich meebrengen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van kredietverstrekkers en banken. Onze juristen beschikken over de nodige juridische kennis en weten welke procedures zij aanhangig moeten maken om uw BKR-codering te verwijderen. Dagelijks verwijderen wij terechte en onterechte registraties. 

Een private lease met negatieve BKR

Heeft u interesse om uw negatieve BKR-registratie te laten verwijderen, zodat u in aanmerking kunt komen voor een private lease? Bel direct naar CoderingVrij 088 - 426 3737. Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis! U kunt ook op deze pagina het contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Gratis telefonisch adviesgesprek

 • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
 • U weet direct waar u aan toe bent
 • Wij verwijderen alle type coderingen
 • Altijd tegen een vast laag tarief
 • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit