Private lease met een negatieve BKR

Wat is een private lease

Je wilt graag privé een auto leasen, maar je hebt een negatieve BKR-registratie. Dan zal de leaseaanvraag in de meeste gevallen direct worden afgewezen. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden voordat je een leaseovereenkomst kunt afsluiten. Dit is mogelijk wanneer de huidige financiële situatie helemaal op orde is en je geen codering(en) meer hebt. CoderingVrij kan je hierbij helpen.

Met een private lease kun je in een (nieuwe) auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit houdt in dat de leasemaatschappij alles voor je regelt. Denk hierbij aan de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparaties, onderhoud en vervangend vervoer. Het enige waar je rekening mee dient te houden is het tijdig betalen van het maandbedrag en de brandstofkosten. De leaseperiode is meestal tussen de 24 en 48 maanden.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen, zodat je privé een auto kunt leasen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wat is een negatieve registratie?

Zodra je een lening afsluit bij een kredietverstrekker van een bedrag hoger dan € 250,- met een looptijd langer dan één maand, wordt dit gemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Jouw gegevens worden opgeslagen in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI) en jouw registratie blijft vijf jaar na aflossing of afwikkeling van de lening staan. Onder andere de volgende registraties worden aangemeld bij het BKR:

 • Private lease
 • Een creditcard
 • Kredietlimiet op jouw bankrekening (roodstaan)
 • Een doorlopend krediet
 • Een persoonlijke lening
 • Een koop op afbetaling
 • Een telefoonabonnement in combinatie met een telefoon t.w.v. minimaal € 250,-

Bovenstaande registraties zijn positief, maar indien je niet op tijd betaalt, dan kunnen deze worden omgezet naar negatieve BKR-registraties. Een hypotheek wordt pas gemeld zodra er een betalingsachterstand is ontstaan. De hypotheek wordt negatief geregistreerd indien je een betalingsachterstand hebt van meer dan drie maandtermijnen. Voorkom een negatieve registratie en betaal de rekeningen altijd op tijd. Zo vermijdt je vervelende situaties.
Een greep uit onze recente verwijderingen over een private lease met BKR
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Volkswagen Bank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:BMW Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Mercedes Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Jouw negatieve BKR-codering verwijderen

CoderingVrij biedt je de perfecte oplossing! Wij zijn een juridische dienstverlener met jarenlang ervaring in de AVG. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en het verwijderen van BKR-registraties. De belemmeringen van een negatieve BKR-registratie kunnen ernstige gevolgen met zich meebrengen. Onze juristen beschikken over de nodige juridische kennis om jouw negatieve BKR-codering vroegtijdig te laten verwijderen. Dagelijks verwijderen wij terechte en onterechte registraties.
Gratis telefonisch adviesgesprek
 • 100% gespecialiseerd in de AVG
 • 10.000+ coderingen verwijderd
 • 100% gratis en vrijblijvend advies
 • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Door Kevin heel fijn door het proces geleid en begeleid. Duidelijk, transparant en geen financiële addertjes onder het gras.

Alles met de menselijke maat en geduld van coderingvrij lees Kevin, uit handen kunnen geven.

Fijn en nogmaals Dank Kevin!
Lees meer
Danny Kuppers minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik ben heel erg tevreden om welke manier en snelheid ik was geholpen.
Ik kan ze alleen maar aanbevelen. Hartstikke bedankt voor een topservice!
Lees meer
O Kinga minder dan een maand geleden
5 / 5

Een private lease met negatieve BKR

Heb je interesse om jouw negatieve BKR-registratie te laten verwijderen, zodat je in aanmerking kunt komen voor een private lease? Bel direct en vrijblijvend naar CoderingVrij op telefoonnummer: 088-426 3737. Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis! Je kunt ook op deze pagina het contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Veelgestelde vragen over een private lease met een negatieve BKR
Wat kost het verwijderen van een BKR-registratie?
Omdat elke situatie anders is, bieden wij in elk dossier maatwerk. De prijs voor een procedure kan daarom ook per zaak verschillen. Voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie kun je rekening houden met een richtprijs van € 980,-. Wil je weten wat de kosten zullen zijn voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op en wij adviseren je graag.
Heb ik een negatieve BKR-registratie?
Om te controleren of je een negatieve BKR-registratie hebt, kun je jouw BKR-overzicht opvragen. In drie korte stappen kun je het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat. Wij helpen je graag met uitleg over wat er op je BKR-overzicht staat.
Kan ik garantie krijgen?
Het geven van garantie voor een juridische procedure is nooit mogelijk. Daar wij niet de beslissende partij zijn, kunnen wij geen garantie geven voor een positieve uitkomst. Wel kunnen wij als CoderingVrij door onze jarenlange ervaring een realistische inschatting maken van de haalbaarheid. Neem contact op met één van onze juridisch adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment