• Minnelijk verwijderd
  • Hypotheek afsluiten

Tweemaal AH codering verwijderd door ABN AMRO

  • Coderingen: AH
  • Geregistreerd door: ABN AMRO Bank N.V. 
  • Reactietijd: 9 dagen
Stap 1. Adviesgesprek
Adviesgesprek Cliënte werd belemmerd in haar toekomstplannen door één negatieve BKR-registratie. Een negatieve BKR-registratie van ABN AMRO die tweemaal een achterstandsmelding en een herstelmelding liet zien. 

Er was op dit krediet tweemaal sprake geweest van een relatief korte periode van betaalachterstand. Beide goed te verklaren en niet zonder reden. Zo heeft cliënte een overlijden in de familie ervaren waarvoor zij langere periode in het buitenland is verbleven alsook dat zij zelf met medische klachten kampte waardoor zij enige periode in het ziekenhuis is moeten verblijven. Beide keren zijn de achterstanden binnen relatief korte perioden ingelopen. 

Toch heeft cliënte last van deze negatieve BKR-registratie van ABN AMRO bij het verkrijgen van een hypotheek. Ondanks dat de theorie zegt dat een combinatie van een achterstandsmelding en een herstelmelding geen belemmering zou moeten vormen voor het verkrijgen van een nieuw krediet, blijkt dit in de praktijk toch anders. 

Met deze reden schakelde cliënte de hulp in van CoderingVrij en na een uitgebreid adviesgesprek werd besloten dat een versnelde procedure het best passend was. 
Stap 2. Start minnelijk traject
Start minnelijk traject Cliënte wordt gekoppeld aan een vaste jurist. Samen gaan ze veelvuldig in gesprek via zowel telefonisch contact als schriftelijk contact. Dit alles om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over het ontstaan van de coderingen, de huidige financiële situatie alsook het belang voor verwijdering van de negatieve BKR-registratie. 

Na ontvangst van alle benodigde gegevens wordt het juridisch verzoek opgesteld door de behandelend jurist en verzonden naar de kredietverstrekker. Vanaf het moment van verzenden van het verzoek, heeft de kredietverstrekker een wettelijk reactietermijn van één maand om te reageren.
Stap 3. Reactie kredietverstrekker
Reactie kredietverstrekker De reactie van de kredietverstrekker volgt al binnen een aantal dagen en deze is positief! De kredietverstrekker beschrijft in hun reactie dat ze de gehele situatie van cliënte goed hebben beoordeeld en op basis hiervan hebben besloten de coderingen weg te halen. De registratie op zichzelf blijft wel staan, maar zonder coderingen is dit een positieve registratie die cliënte niet langer zal belemmeren.

Erg positief nieuws voor cliënte die zonder de coderingen haar toekomst weer naar eigen wens kan invullen!  

Reviews

Ben jij overtuigd geraakt? Neem contact op!


Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment