Juridisch medewerker

Ben jij juridisch opgeleid, heb je interesse in privacywetgeving en wil je werken in een jong en dynamisch team? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!
  • Voltijd
  • Oosterhout
  • Marktcomform

Jouw werk in het kort

Je behartigt de belangen van onze cliënten en helpt bij het vroegtijdig verwijderen van hun
negatieve BKR-registratie(s).

Als bemiddelend jurist dien je op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), namens onze cliënten, een juridisch bezwaarschrift in tot verwijdering van de negatieve BKR-registratie bij de betreffende kredietverstrekker(s). 

Je begeleid de cliënten bij het gehele, minnelijke traject. Zowel schriftelijk contact, telefonisch contact, opstellen van bezwaarschrift en beoordelen van (juridische) documenten vallen onder jouw werkzaamheden. 


Wie ben jij?

Gedurende het gehele traject houd je nauw contact met jouw cliënten en de betrokken kredietverstrekker(s). Daarom beschik je over onderstaande competenties:

- Je hebt een luisterend oor;
- Je bezit goede communicatieve vaardigheden en bent mondig;
- Je bent in staat om snel de kern van een verhaal te herkennen en deze samen te vatten;
- Je bent stressbestendig en weet deadlines te behalen;
- Je durft de regie in handen te nemen;
- Je bent bereidt om - middels interne opleidingen – jouw gesprekstechnieken te verbeteren;
- Je bent begaan met het lot van je medemens en wil je graag mensen helpen.

Een passende opleiding en/of opleidingsniveau is gewenst. Niet ervaren in de specifieke werkzaamheden? Geen probleem, je wordt intern opgeleid door een ervaren specialist.

Wie is CoderingVrij?

CoderingVrij is al ruim tien jaar actief als juridisch dienstverlener en gespecialiseerd in het uitvoeren van juridische procedures ter vroegtijdige verwijdering van (negatieve) BKR-registraties. Maar ook het aanvechten van frauderegistraties en verjaring valt onder onze diensten. 

Het bedrijf is gevestigd in Oosterhout (NB) en bestaat uit een jong en dynamisch team van juridische specialisten. 
Solliciteren? Ben jij de persoon die wij zoeken en kan jij je vinden in bovengenoemde functie omschrijving? Stuur dan je motivatiebrief samen met je CV via e-mail naar ons e-mailadres: info@coderingvrij.nl

Solliciteer direct
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment