Een negatieve BKR-registratie kan ontstaan op een telefoonabonnement, wanneer er op deze kredietfaciliteit, een langdurige achterstand heeft plaatsgevonden en/of een ongeoorloofd lange achterstand. De kredietverstrekker, is dan verplicht een bijzonderheidscodering(en) te plaatsen bij de kredietfaciliteit van het telefoonabonnement op het BKR-overzicht, waardoor er een negatieve BKR-registratie ontstaat. 

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Een negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement
, wordt doorgaans niet zomaar verwijderd. Deze negatieve BKR-registratie, vervalt automatisch vijf jaar, na het inlopen van de achterstand en/of het volledig voldoen van de het telefoonabonnement. Pas wanneer de achterstand is ingelopen of het telefoonabonnement volledig is voldaan, gaat het bewaartermijn van het BKR in, welke vijf jaar betreft. Na deze vijf jaar, zal de negatieve BKR-registratie behorend tot het telefoonabonnement dan ook automatisch worden verwijderd. Gedurende deze vijf jaar, kan de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement echter nog de nodige financiële belemmering met zich meebrengen. 

Het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement kan een oplossing bieden om alsnog de financiële toekomstplannen te kunnen voortzetten. Het zelfstandig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement zal in de meeste gevallen, niet succesvol zijn. Een juridisch traject ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement kan in de meeste gevallen echter wel een uitkomst bieden; de kans op vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement is in deze gevallen aanzienlijk groter. Het zelf verwijderen van uw BKR-registratie zal niet succesvol zijn. U kunt dit beter door een specialist laten doen.

Meer informatie over het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement en of dit ook voor uw specifieke negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement een mogelijkheid is, is op te vragen via onze website of middels telefonisch contact.

Een negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement verwijderen

Wilt u graag zo snel mogelijk van uw negatieve registratie af? Vul het formulier in of bel 088- 426 3737 voor een gratis advies op maat. 

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit