Een negatieve BKR-registratie kan ontstaan op een telefoonabonnement, wanneer er op deze kredietfaciliteit, een langdurige achterstand heeft plaatsgevonden en/of een ongeoorloofd lange achterstand. De kredietverstrekker, is dan verplicht een bijzonderheidscodering(en) te plaatsen bij de kredietfaciliteit van het telefoonabonnement op het BKR-overzicht, waardoor er een negatieve BKR-registratie ontstaat. 

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Een negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement
, wordt doorgaans niet zomaar verwijderd. Deze negatieve BKR-registratie, vervalt automatisch vijf jaar, na het inlopen van de achterstand en/of het volledig voldoen van de het telefoonabonnement. Pas wanneer de achterstand is ingelopen of het telefoonabonnement volledig is voldaan, gaat het bewaartermijn van het BKR in, welke vijf jaar betreft. Na deze vijf jaar, zal de negatieve BKR-registratie behorend tot het telefoonabonnement dan ook automatisch worden verwijderd. Gedurende deze vijf jaar, kan de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement echter nog de nodige financiële belemmering met zich meebrengen. 

Het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement kan een oplossing bieden om alsnog de financiële toekomstplannen te kunnen voortzetten. Het zelfstandig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement zal in de meeste gevallen, niet succesvol zijn. Een juridisch traject ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement kan in de meeste gevallen echter wel een uitkomst bieden; de kans op vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement is in deze gevallen aanzienlijk groter. Het zelf verwijderen van uw BKR-registratie zal niet succesvol zijn. U kunt dit beter door een specialist laten doen.

Meer informatie over het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement en of dit ook voor uw specifieke negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement een mogelijkheid is, is op te vragen via onze website of middels telefonisch contact.

Een negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement verwijderen

Wilt u graag zo snel mogelijk van uw negatieve registratie af? Vul het formulier in of bel 088- 426 3737 voor een gratis advies op maat. 

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit