Hoe lang sta ik geregistreerd bij het BKR?

hoe lang sta ik geregistreerd bij het BKR? Verwijderen van negatieve registraties

Heeft u een negatieve registratie achter uw naam staan en wilt u graag een antwoord op "hoe lang geregistreerd bij het BKR"? Lees dan vooral verder en over de mogelijkheden om uw negatieve registratie te verwijderen.


Uw negatieve registratie verwijderen


Wacht niet meer tot vijf jaar totdat uw negatieve registratie is verwijderd, maar word sneller codering vrij door een professioneel bedrijf. Er zijn positieve en negatieve registraties, maar hoe lang u geregistreerd staat bij het BKR zijn bij beide vijf jaar lang. Als u financieel alles op een rijtje heeft en netjes op tijd betaald, dan is het een positieve registratie. Voorbeelden voor een positieve registratie:

  • Creditcards
  • Leningen vanaf € 500,00 (vanaf 1-12-2016 € 250,00)
  • Roodstandlimieten

Alle leningen en kredieten worden geregistreerd in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Dit wordt gemeld door de geldverstrekker waarbij u leent. Als u een nieuwe lening wilt aanvragen, kan een geldverstrekker een overzicht opvragen bij het BKR, waar alle leningen op staan die u heeft afgesloten. Door deze informatie kunnen ze bekijken of het wel verstandig is als u weer een nieuwe lening aanvraagt. Ze kijken niet alleen naar het overzicht, maar ook naar uw huidige situatie, dus uw inkomen en die van uw partner, mocht u die hebben.

Veel mensen (meer dan 9 miljoen) staan geregistreerd in het Centraal krediet Informatiesysteem, maar het is pas een negatieve registratie als u een betalingsachterstand heeft van meer dan 120 dagen op een hypotheek. Ook als u te laat bent met betalingen van kredieten van banken, thuiswinkels of creditcards, komt er een negatieve registratie achter uw naam. U kunt dit voorkomen door altijd op tijd te betalen of geen lening af te sluiten, want lenen kost geld. Mocht u deze fout al gemaakt hebben en wilt u graag een nieuwe auto of een huis kopen? Dan heeft CoderingVrij dé oplossing voor u! Het verwijderen van uw negatieve registratie kan nu eerder weggehaald worden door hulp in te schakelen van een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van registraties.

Hoe lang geregistreerd bij het BKR? Is geen probleem meer!


Wilt u graag van uw negatieve registratie af en bent u enthousiast geworden na het lezen van "hoe lang geregistreerd bij het BKR'? Vul het formulier in of bel snel naar het nummer 088- 426 3737 en vraag naar de mogelijkheden om sneller CoderingVrij te worden!


© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.