Een auto financieren met een negatieve BKR-registratie?

Je wilt een auto financieren maar je hebt een negatieve BKR-registratie die dit in de weg staat. Het niet kunnen beschikken over een auto kan zowel privé als zakelijk ernstige gevolgen met zich meebrengen. Wellicht ben je zonder auto niet meer in staat om tijdig op het werk aanwezig te kunnen zijn, om de kinderen naar school te kunnen brengen of opdrachten uit te voeren voor de eigen onderneming. Wij helpen je graag weer op weg om jouw negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen.
Een auto financieren? Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Negatieve BKR-registratie

Veel mensen wachten geduldig af tot een negatieve BKR-registratie automatisch uit het systeem van BKR wordt verwijderd. Dit kan onnodig lang duren met alle gevolgen van dien. CoderingVrij kan ervoor zorgen dat je eerder in staat bent een auto te financieren door jouw negatieve BKR-registratie vroegtijdig uit het systeem van het BKR te laten verwijderen.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen over een auto financieren met bkr
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Volkswagen Bank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:BMW Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Mercedes Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

CoderingVrij helpt je op weg

Wij van CoderingVrij gaan samen met jou aan de slag. Samen zorgen wij ervoor dat jij je niet bezig hoeft te houden met de juridische rompslomp. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Bel ons voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en binnen de kortste keren kun je weer op verantwoorde wijze van A naar B reizen met een eigen auto.

Zodra je met CoderingVrij in contact treedt, wordt er gratis naar de mogelijkheden gekeken om jouw negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Onze adviseurs kijken kritisch naar jouw zaak en zullen je op basis van onze kennis en ervaring kunnen voorzien van het juiste advies.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Ik ben heel tevreden met de hulp/bijstand van CoderinVrij. Super professioneel, aandachtig en sympathiek mensen. Altijd goed informatie en advies gegeven. Alles gingen zo snel dat het is bijna niet te geloven. Warme aanbevolen voor iedereen met welke BKR issue dan ook. Hartelijk dank.
Lees meer
James Afolalu minder dan een maand geleden
5 / 5
Eén woord voor CoderingVrij: Ongelofelijk! Mijn huurkoop auto werd economisch total loss verklaard in november. Vanwege vier(!) a-coderingen waarvan een A2-codering bij de ING kon ik niet opnieuw een financial lease afsluiten. Ik werd overal geweigerd, maar ik had voor mijn werk echt noodzakelijk een auto nodig. In januari belde ik naar CoderingVrij om te informeren of mijn coderingen verwijderd kon worden. De coderingen waren namelijk geplaatst onder vervelende omstandigheden waaronder de corona periode en inkomstenderving. Kevin had mijn verhaal aangehoord en gaf aan dat mijn casus een hele grote kans van slagen had. Ik ging akkoord, betaalde in 2 termijnen (normale procedure, dus niet versneld. Overigens heel erg fijn!) en CoderingVrij ging aan de slag. Ik werd gekoppeld aan Dhr. C. Blank. Hij heeft mij documenten laten aanleveren om mijn belangenafweging beter te behartigen. Ik belde vaak om te vragen hoe het er allemaal voor stond. Ik werd telkens gerust gesteld en alles werd door gekoppeld aan mij, zowel telefonisch evenals via de mail. 19 april j.l. werd mij medegedeeld dat alle coderingen waren verwijderd. Ik sprong een gat in de lucht en er viel een hele grote last van mijn schouders. Ik raad daarom ook iedereen aan om je BKR te laten verwijderen via CoderingVrij. Ze zijn goed in wat ze doen!
Lees meer
R. Felter minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over een auto financieren met een BKR-registratie
Kunnen BKR-registraties altijd verwijderd worden?
Het is niet altijd mogelijk een BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Om in aanmerking te komen voor een vroegtijdige verwijdering van een negatieve BKR-registratie zijn er een aantal eisen waaraan voldaan moet worden. Daarnaast moet de kredietverstrekker de belangen voor verwijdering van de BKR-registratie belangrijker vinden dan de belangen voor het behoudt van de BKR-registratie. Deze belangen worden uitgebreid opgenomen in een zogenoemde belangenafweging conform de AVG.
Hoe werkt een juridische procedure?
Een juridische procedure bestaat uit 4 stappen. De eerste stap is een uitgebreid adviesgesprek met één van onze juridisch adviseurs. Zien wij mogelijkheden jou te helpen? Dan starten wij met het juridisch onderzoek. Dit is de tweede stap in het proces. Hierbij wordt de correctheid van de registratie getoetst. Is de registratie terecht? Dan volgt er in stap drie een minnelijke procedure. Samen met een vaste jurist bouw je een volledig dossier op en wordt het juridisch verzoek opgesteld. De vierde stap is de uitslag van het traject. Wil de kredietverstrekker niet overstag? Dan zijn er doorgaans mogelijkheden voor een vervolgprocedure
Kan ik een lening krijgen met een BKR?
Bij het aanvragen van een lening zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan zal er in de meeste gevallen geen lening worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Hoelang duurt het voordat ik resultaat heb?
Er is geen vastgesteld termijn voor een juridische procedure ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie. In de meeste gevallen duurt een procedure enkele weken. De precieze snelheid van een procedure is afhankelijk van een aantal factoren. Besluit een kredietverstrekker over te gaan tot verwijdering, is dit doorgaans binnen enkele werkdagen gerealiseerd. Neem contact op met één van onze adviseurs zodat zij een inschatting kunnen maken voor jouw specifieke situatie.

Word ook CoderingVrij!

CoderingVrij is dé oplossing voor een negatieve BKR-registratie! Neem telefonisch contact op met één van onze juridisch adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment