U wilt een auto financieren, maar u heeft een negatieve BKR-registratie. Het niet kunnen beschikken over een auto kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. Wellicht bent u zonder auto niet meer in staat om uw werkzaamheden naar behoren uit te oefenen of om uw kinderen naar school te brengen. Wij helpen u graag verder op weg om uw negatieve registratie te verwijderen.


Negatieve registratie

​Veel mensen wachten geduldig af tot een negatieve registratie uit het systeem wordt verwijderd. Dit kan onnodig lang duren met alle gevolgen van dien. CoderingVrij kan ervoor zorgen dat u eerder in staat bent een auto te financieren door uw codering vroegtijdig uit het systeem van het BKR te verwijderen.

CoderingVrij helpt u op weg


Wij van CoderingVrij gaan meteen met u aan de slag en samen zorgen wij ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met de juridische rompslomp. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve registraties. Bel ons voor een gratis adviesgesprek en binnen de kortste keren kunt u weer op verantwoorde wijze van A naar B reizen.

Ja, ik wil een auto financieren met negatieve registratie


Zodra u in met CoderingVrij in contact treedt, wordt er gratis voor u naar de mogelijkheden gekeken om uw negatieve registratie te verwijderen. Onze adviseurs kijken kritisch naar uw zaak en zullen op basis van kennis en ervaring u voorzien van het juiste advies.  


Waarom kiest u voor CoderingVrij? 


  • Al duizenden coderingen succesvol verwijderd 
  • Groot netwerk van banken en kredietverstrekkers ​
  • Jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening 
  • Een jurist gaat met uw zaak aan de slag


CoderingVrij is uw oplossing voor een negatieve BKR-registratie!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit