U wilt een auto financieren, maar u heeft een negatieve BKR-registratie. Het niet kunnen beschikken over een auto kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. Wellicht bent u zonder auto niet meer in staat om uw werkzaamheden naar behoren uit te oefenen of om uw kinderen naar school te brengen. Wij helpen u graag verder op weg om uw negatieve registratie te verwijderen.


Negatieve registratie

​Veel mensen wachten geduldig af tot een negatieve registratie uit het systeem wordt verwijderd. Dit kan onnodig lang duren met alle gevolgen van dien. CoderingVrij kan ervoor zorgen dat u eerder in staat bent een auto te financieren door uw codering vroegtijdig uit het systeem van het BKR te verwijderen.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

CoderingVrij helpt u op weg


Wij van CoderingVrij gaan meteen met u aan de slag en samen zorgen wij ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met de juridische rompslomp. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve registraties. Bel ons voor een gratis adviesgesprek en binnen de kortste keren kunt u weer op verantwoorde wijze van A naar B reizen.

Ja, ik wil een auto financieren met negatieve registratie


Zodra u in met CoderingVrij in contact treedt, wordt er gratis voor u naar de mogelijkheden gekeken om uw negatieve registratie te verwijderen. Onze adviseurs kijken kritisch naar uw zaak en zullen op basis van kennis en ervaring u voorzien van het juiste advies.  


Waarom kiest u voor CoderingVrij? 


  • Al duizenden coderingen succesvol verwijderd 
  • Groot netwerk van banken en kredietverstrekkers ​
  • Jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening 
  • Een jurist gaat met uw zaak aan de slag


CoderingVrij is uw oplossing voor een negatieve BKR-registratie!

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit