Na het succesvol doorlopen van het WSNP-traject en het verkrijgen van een schone lei verklaring, bent u door de rechter schuldenvrij verklaard voor de schulden meegenomen in dit traject. Normaliter, zou dit betekenen dat u de (financiële) toekomst wederom naar eigen wens kunt voortzetten. 

Echter, het kan voorkomen dat u een BKR-registratie heeft verkregen gedurende het WSNP-traject. Wanneer u eventuele kredietfaciliteiten op uw naam had staan, welke zijn meegenomen in het WSNP-traject, kan het voorkomen dat deze heden negatief geregistreerd staan in het BKR. Dit is zichtbaar in uw BKR-overzicht, door het vermeld staan van een bijzonderheidscoderingen bij de registratie. Deze zogenoemde negatieve BKR-registratie, heeft dan naar alle waarschijnlijkheid een einddatum vermeld staan conform de schone lei verklaring, welke na afronding van het WSNP-traject is verkregen. Vanaf deze datum, de datum dat het WSNP-traject is afgerond, blijft de negatieve BKR-registratie nog vijf jaar bewaard en hiermee zichtbaar in het BKR-overzicht. 

Zolang er een negatieve BKR-registratie op uw naam zichtbaar is, zal dit bij het willen aangaan van een nieuwe kredietfaciliteit een belemmering vormen. Kredietverstrekkers zijn namelijk verplicht een kredietcheck uit te voeren, voordat er een nieuwe kredietfaciliteit verschaft mag worden. Hieronder valt een BKR-toets onder. Wanneer er een negatieve BKR-registratie op uw naam staat, bestaat de kans dat u geen nieuwe kredietfaciliteit kunt verkrijgen, ondanks dat u het WSNP-traject naar behoren heeft afgerond. 

Het vroegtijdig laten verwijderen van de negatieve BKR-registratie kan een oplossing bieden om alsnog de financiële toekomstplannen te kunnen uitvoeren.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit