Na het succesvol doorlopen van het WSNP-traject en het verkrijgen van een schone lei verklaring, bent u door de rechter schuldenvrij verklaard voor de schulden meegenomen in dit traject. Normaliter, zou dit betekenen dat u de (financiële) toekomst wederom naar eigen wens kunt voortzetten. 

Echter, het kan voorkomen dat u een BKR-registratie heeft verkregen gedurende het WSNP-traject. Wanneer u eventuele kredietfaciliteiten op uw naam had staan, welke zijn meegenomen in het WSNP-traject, kan het voorkomen dat deze heden negatief geregistreerd staan in het BKR. Dit is zichtbaar in uw BKR-overzicht, door het vermeld staan van een bijzonderheidscoderingen bij de registratie. Deze zogenoemde negatieve BKR-registratie, heeft dan naar alle waarschijnlijkheid een einddatum vermeld staan conform de schone lei verklaring, welke na afronding van het WSNP-traject is verkregen. Vanaf deze datum, de datum dat het WSNP-traject is afgerond, blijft de negatieve BKR-registratie nog vijf jaar bewaard en hiermee zichtbaar in het BKR-overzicht. 

Zolang er een negatieve BKR-registratie op uw naam zichtbaar is, zal dit bij het willen aangaan van een nieuwe kredietfaciliteit een belemmering vormen. Kredietverstrekkers zijn namelijk verplicht een kredietcheck uit te voeren, voordat er een nieuwe kredietfaciliteit verschaft mag worden. Hieronder valt een BKR-toets onder. Wanneer er een negatieve BKR-registratie op uw naam staat, bestaat de kans dat u geen nieuwe kredietfaciliteit kunt verkrijgen, ondanks dat u het WSNP-traject naar behoren heeft afgerond. 

Het vroegtijdig laten verwijderen van de negatieve BKR-registratie kan een oplossing bieden om alsnog de financiële toekomstplannen te kunnen uitvoeren.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit