Hypotheek na de WSNP

Is het mogelijk om een hypotheek te verkrijgen na een schuldbemiddelingstraject of een WSNP-traject? Het beëindigen van een schuldbemiddelingstraject of een WSNP-traject zorgt ervoor dat iemand schuldenvrij is, meestal na verkrijging van een schone lei. Het verkrijgen van een hypotheek na WSNP lijkt in dat geval mogelijk.

Echter, het verkrijgen van een schone lei verklaring wil niet zeggen dat iemand ook direct vrij is van (negatieve) BKR-registraties. Meestal zijn er bij het afwikkelen van het schuldbemiddelingstraject of het WSNP-traject, één of meerdere bedragen kwijtgescholden van € 250,- of meer. Dit zorgt ervoor dat er een (negatieve) BKR-registratie wordt geplaatst. Met een (negatieve) BKR-registratie is het vrijwel onmogelijk om een hypotheek te verkrijgen.
Een hypotheek na WSNP? Laat nu jouw BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Negatieve BKR-registratie verwijderen

Om de (financiële) toekomst écht weer naar eigen wens te kunnen voortzetten, zal de negatieve BKR-registratie eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor jouw belangen. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met één van onze juridisch adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Wij beoordelen graag wat er mogelijk is, zodat je alsnog die droomwoning kunt kopen.

Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een greep uit onze recente hypotheek BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Kredietbank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Laat CoderingVrij je helpen

CoderingVrij heeft inmiddels al duizenden consumenten geholpen bij de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Wil je graag weten of wij ook voor jou aan de slag kunnen zodat je weer een lening kunt afsluiten? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en kom in gesprek met één van onze adviseurs. 

Wil je meteen weten of wij je kunnen helpen? Bel ons direct op telefoonnummer 088-426 3737. Bij CoderingVrij weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Update!! maanden later toch 9,90 aan kantoorkosten door laten lopen door en maandelijks via het machtiging door laten lopen. Nadat ik dit door had contact met CoderingVrij opgenomen helaas maanden later geen terug betaling gezien Update!!

CoderingVrij! Voordat ik contact opzocht kon ik het niet laten om eerst de reviews te lezen… Ik was er eerst heel onzeker over maar na de recensies te hebben gelezen heb ik toch besloten contact op te nemen en met succes.
Na een terechte BKR registratie is mijn codering na een belangenafweging toch verwijderd.
CoderingVrij scoort voor mij 5 ⭐️ op het gebied van communiceren (goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail).
Transparant bekijkt alle mogelijk heden en bespreekt dit duidelijk vooraf.
Lees meer
Fabio Marques Rodrigues minder dan een maand geleden
5 / 5
Coderingvrij heeft mij goed geholpen en mijn 2 negatieve BKR-registraties kunnen verwijderen!
Nu kunnen wij ons huis kopen heel erg bedankt!
Lees meer
Dave Reemer minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over een hypotheek na de WSNP
Wat is een BKR-registratie?
Een BKR-registratie is een melding in het registratiesysteem van stichting BKR. Een BKR-registratie toont gegevens van een krediet dat je bent aangegaan voor een bedrag hoger dan € 250,- en een looptijd langer dan één maand. Wanneer er een achterstand ontstaat op dit krediet of er andere bijzonderheden zijn, wordt dit gemeld bij de registratie. Een negatieve BKR-registratie kan gevolgen hebben voor toekomstige financiële diensten die je wilt aangaan.
Kan ik een hypotheek krijgen met een BKR?
Bij het kopen van een woning of het oversluiten van een hypotheek zal er een BKR-check worden gedaan. Is er sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan is het in de meeste gevallen niet mogelijk een hypotheek te krijgen of over te sluiten. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Kan ik een lening krijgen met een BKR?
Bij het aanvragen van een lening zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan zal er in de meeste gevallen geen lening worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Hoelang duurt het voordat ik resultaat heb?
Er is geen vastgesteld termijn voor een juridische procedure ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie. In de meeste gevallen duurt een procedure enkele weken. De precieze snelheid van een procedure is afhankelijk van een aantal factoren. Besluit een kredietverstrekker over te gaan tot verwijdering, is dit doorgaans binnen enkele werkdagen gerealiseerd. Neem contact op met één van onze adviseurs zodat zij een inschatting kunnen maken voor jouw specifieke situatie.
Wat kost het om mijn BKR op te vragen?
Het online inzien van je BKR-overzicht is gratis en is mogelijk is de website van het BKR. Wil je een gewaarmerkt BKR-overzicht ontvangen via de post, is dit te bestellen via de website van het BKR. De kosten voor een gewaarmerkt BKR overzicht zijn € 12,95. In drie korte stappen kun je online het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment
Kan jouw negatieve
BKR-registratie
verwijderd worden?
Doe de haalbaarheidscheck