Kan een BKR registratie verwijderd worden

Kan een BKR-registratie verwijderd worden?
Het is mogelijk om een BKR registratie te verwijderen indien u financieel alles op orde heeft. Meer dan negen miljoen mensen staan bij het BKR geregistreerd. Wij van CoderingVrij bieden graag onze hulp aan om uw negatieve registratie te verwijderen.     


Hoe wordt een negatieve registratie verwijderd?

Zodra u contact met ons opneemt, is het eerste telefonische intakegesprek altijd gratis. Tijdens dit gesprek kunnen we al beoordelen of het mogelijk is uw registratie te verwijderen. Dagelijks verwijderen wij negatieve registraties. Er zijn reeds duizenden registraties door ons verwijderd. Indien het mogelijk is uw registratie op te heffen, krijgt u een vaste jurist toegewezen. Met deze jurist loopt u de gehele procedure door. 

Hieronder ziet u de stappen die de jurist onderneemt:

  • Namens u wordt het volledige dossier bij de kredietverstrekker opgevraagd
  • De rechtmatigheid van de besproken codering wordt getoetst
  • Er wordt nagegaan of de negatieve registratie op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) kan worden verwijderd
  • Er worden schriftelijke verzoeken bij de kredietverstrekker ingediend met als doel de codering te verwijderen op basis van beschikbare jurisprudentie
  • U wordt periodiek op de hoogte gehouden omtrent de ontwikkelingen van uw dossier
  • We gaan na of we wettelijke mogelijkheden kunnen benutten om eventuele vorderingen te verjaren
  • Er wordt onderzoek gedaan naar de rechtmatigheid van frauderegistraties  (IVR/SFH)
We gaan direct met u aan de slag. We zorgen ervoor dat u zich niet met al het papierwerk bezig hoeft te houden. Wacht geen vijf jaar meer totdat uw registratie bij het BKR is verwijderd. U kunt er sneller vanaf zijn, zodat u toch nog uw droomhuis of auto kunt kopen. 


Kan een BKR registratie verwijderd worden?

Wij zijn een juridisch dienstverlenende organisatie met ervaring in de financiële branche en zijn gespecialiseerd in het verwijderen van BKR registraties. We verwijderen dagelijks zowel terechte als onterechte registraties. We werken voornamelijk conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Ons team van professionals weten hoe vervelend het is om een negatieve registratie achter uw naam te hebben staan. Om die reden zullen wij er alles aan doen u te helpen van uw negatieve BKR registratie af te komen. 

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of vul het formulier op deze pagina in. Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.