Hoe wordt een negatieve registratie verwijderd?

Het is mogelijk om een BKR-registratie te verwijderen wanneer u financieel alles op orde heeft of wanneer de registratie onrechtmatig is geplaatst. Meer dan negen miljoen mensen staan bij het BKR geregistreerd. Wij van CoderingVrij bieden graag onze hulp aan om uw negatieve registratie te verwijderen.     

Hoe wordt een negatieve registratie verwijderd?

Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis. Tijdens dit gesprek kunnen we al beoordelen of het mogelijk is uw registratie te verwijderen. Wij verwijderen dagelijks negatieve registraties. Er zijn reeds duizenden registraties door ons verwijderd. Indien het mogelijk is uw registratie op te heffen, krijgt u een persoonlijke jurist toegewezen. Met deze jurist loopt u de gehele procedure door. 

Hieronder ziet u de stappen die de jurist onderneemt:

 • Namens u wordt het volledige dossier bij de kredietverstrekker opgevraagd
 • De rechtmatigheid van de besproken codering wordt getoetst
 • Er wordt nagegaan of de negatieve registratie op basis van de privacywetgeving (AVG) kan worden verwijderd
 • Er worden schriftelijke verzoeken bij de kredietverstrekker ingediend met als doel de codering te verwijderen op basis van beschikbare jurisprudentie
 • U wordt periodiek op de hoogte gehouden omtrent de ontwikkelingen van uw dossier
 • We gaan na of we wettelijke mogelijkheden kunnen benutten om eventuele vorderingen te verjaren
 • Er wordt onderzoek gedaan naar de rechtmatigheid van frauderegistraties  (IVR/SFH)

We gaan direct met u aan de slag. We zorgen ervoor dat u zich niet met al die juridische rompslomp bezig hoeft te houden. Wacht geen vijf jaar meer totdat uw registratie bij het BKR is verwijderd. U kunt er sneller vanaf zijn, zodat u toch nog uw droomhuis of auto kunt kopen. 

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

 • BKR Codering verwijdering

Kan een BKR-registratie verwijderd worden?


Wij zijn een juridische dienstverlener met ervaring in de financiële branche en wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van BKR-registraties. We verwijderen dagelijks zowel terechte als onterechte registraties. Wij werken op grond van de privacywetgeving (AVG). Ons team van professionals weet hoe vervelend het is om een negatieve registratie op uw naam te hebben staan. Om deze reden zullen wij er alles aan doen om u van uw negatieve BKR-registratie af te helpen. 

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of vul het formulier op deze pagina in. Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Gratis telefonisch adviesgesprek

 • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
 • U weet direct waar u aan toe bent
 • Wij verwijderen alle type coderingen
 • Altijd tegen een vast laag tarief
 • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit