Hoe wordt een negatieve registratie verwijderd?

Het is mogelijk om een BKR-registratie te verwijderen wanneer u financieel alles op orde heeft of wanneer de registratie onrechtmatig is geplaatst. Meer dan negen miljoen mensen staan bij het BKR geregistreerd. Wij van CoderingVrij bieden graag onze hulp aan om uw negatieve registratie te verwijderen.     

Hoe wordt een negatieve registratie verwijderd?

Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis. Tijdens dit gesprek kunnen we al beoordelen of het mogelijk is uw registratie te verwijderen. Wij verwijderen dagelijks negatieve registraties. Er zijn reeds duizenden registraties door ons verwijderd. Indien het mogelijk is uw registratie op te heffen, krijgt u een persoonlijke jurist toegewezen. Met deze jurist loopt u de gehele procedure door. 

Hieronder ziet u de stappen die de jurist onderneemt:

  • Namens u wordt het volledige dossier bij de kredietverstrekker opgevraagd
  • De rechtmatigheid van de besproken codering wordt getoetst
  • Er wordt nagegaan of de negatieve registratie op basis van de privacywetgeving (AVG) kan worden verwijderd
  • Er worden schriftelijke verzoeken bij de kredietverstrekker ingediend met als doel de codering te verwijderen op basis van beschikbare jurisprudentie
  • U wordt periodiek op de hoogte gehouden omtrent de ontwikkelingen van uw dossier
  • We gaan na of we wettelijke mogelijkheden kunnen benutten om eventuele vorderingen te verjaren
  • Er wordt onderzoek gedaan naar de rechtmatigheid van frauderegistraties  (IVR/SFH)

We gaan direct met u aan de slag. We zorgen ervoor dat u zich niet met al die juridische rompslomp bezig hoeft te houden. Wacht geen vijf jaar meer totdat uw registratie bij het BKR is verwijderd. U kunt er sneller vanaf zijn, zodat u toch nog uw droomhuis of auto kunt kopen. 

Kan een BKR-registratie verwijderd worden?


Wij zijn een juridische dienstverlener met ervaring in de financiële branche en wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van BKR-registraties. We verwijderen dagelijks zowel terechte als onterechte registraties. Wij werken op grond van de privacywetgeving (AVG). Ons team van professionals weet hoe vervelend het is om een negatieve registratie op uw naam te hebben staan. Om deze reden zullen wij er alles aan doen om u van uw negatieve BKR-registratie af te helpen. 

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of vul het formulier op deze pagina in. Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit