Kan een BKR-registratie verwijderd worden

Wanneer je geconfronteerd wordt met een negatieve BKR-registratie is één van de eerste vragen waarschijnlijk: ‘Kan een BKR-registratie verwijderd worden?’ Het antwoord op deze vraag is: ‘Ja, het is mogelijk een BKR-registratie te verwijderen’.

Het is mogelijk om een negatieve BKR-registratie vroegtijdig te verwijderen wanneer je financieel alles op orde hebt en/of wanneer de registratie onrechtmatig is geplaatst. Wij van CoderingVrij bieden graag onze juridische hulp aan om jouw negatieve registratie vroegtijdig te laten verwijderen zodat jij je toekomst naar eigen wens kunt invullen.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Hoe wordt een negatieve BKR-registratie verwijderd?

Om te kunnen beoordelen of wij je kunnen helpen bij de verwijdering van een negatieve BKR-registratie, is de eerste stap een uitgebreid adviesgesprek. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Zien wij mogelijkheden je te helpen? Dan wordt er een juridische procedure gestart. Je wordt gekoppeld aan een vaste jurist die jou de gehele procedure zal begeleiden. 

Hieronder zie je de stappen die de jurist onderneemt:
 • Het volledige dossier wordt bij de kredietverstrekker opgevraagd;
 • De rechtmatigheid van de betreffende BKR-registratie en bijbehorende bijzonderheidscodering(en) wordt getoetst;
 • Er wordt nagegaan of de negatieve BKR-registratie op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kan worden verwijderd;
 • Er wordt een juridisch verzoek bij de kredietverstrekker ingediend met als doel de BKR-registratie te verwijderen;
 • Je wordt periodiek op de hoogte gehouden omtrent de ontwikkelingen van het dossier;
 • Op het moment dat er een inhoudelijke reactie is verkregen wordt deze beoordeeld en gedeeld;
 • Is de reactie positief? Gefeliciteerd! De negatieve BKR-registratie wordt dan direct verwijderd. Is de reactie niet positief? Dan bespreken wij graag de vervolgmogelijkheden.

Onze juristen gaan direct voor je aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jij je niet met al die juridische rompslomp bezig hoeft te houden, maar wel hebben wij je hulp nodig om een volledig dossier te kunnen samenstellen. Onze juristen zullen je hierbij assisteren en je stap voor stap begeleiden.

Wacht geen vijf jaar meer totdat jouw negatieve BKR-registratie bij het BKR wordt verwijderd. Je kunt er sneller vanaf zijn zodat je toch nog jouw droomhuis of auto kunt kopen. 
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Intrum Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:H&M Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen
CoderingVrij CoderingVrij is een juridische dienstverlener gespecialiseerd in het verwijderen van BKR-registraties. Wij werken op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij verwijderen dagelijks zowel terechte als onterechte BKR-registraties en hebben inmiddels al meer dan 10.000 consumenten kunnen helpen. Met ons team van ervaren en gedreven juristen zullen wij er alles aan doen om ook jou van de negatieve BKR-registratie af te helpen. 


 
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen om een BKR-registratie te verwijderen? Neem dan direct contact op met één van onze juridisch adviseurs via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Gratis telefonisch adviesgesprek
 • 100% gespecialiseerd in de AVG
 • 10.000+ coderingen verwijderd
 • 100% gratis en vrijblijvend advies
 • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Update!! maanden later toch 9,90 aan kantoorkosten door laten lopen door en maandelijks via het machtiging door laten lopen. Nadat ik dit door had contact met CoderingVrij opgenomen helaas maanden later geen terug betaling gezien Update!!

CoderingVrij! Voordat ik contact opzocht kon ik het niet laten om eerst de reviews te lezen… Ik was er eerst heel onzeker over maar na de recensies te hebben gelezen heb ik toch besloten contact op te nemen en met succes.
Na een terechte BKR registratie is mijn codering na een belangenafweging toch verwijderd.
CoderingVrij scoort voor mij 5 ⭐️ op het gebied van communiceren (goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail).
Transparant bekijkt alle mogelijk heden en bespreekt dit duidelijk vooraf.
Lees meer
Fabio Marques Rodrigues minder dan een maand geleden
5 / 5
Coderingvrij heeft mij goed geholpen en mijn 2 negatieve BKR-registraties kunnen verwijderen!
Nu kunnen wij ons huis kopen heel erg bedankt!
Lees meer
Dave Reemer minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over een BKR-registratie verwijderen
Kan een BKR-registratie verwijderd worden?
Het is mogelijk een negatieve BKR-registratie vroegtijdig te verwijderen. CoderingVrij kan je hierbij helpen. Wil je weten of er ook mogelijkheden zijn om jouw negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op!
Kunnen BKR-registraties altijd verwijderd worden?
Het is niet altijd mogelijk een BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Om in aanmerking te komen voor een vroegtijdige verwijdering van een negatieve BKR-registratie zijn er een aantal eisen waaraan voldaan moet worden. Daarnaast moet de kredietverstrekker de belangen voor verwijdering van de BKR-registratie belangrijker vinden dan de belangen voor het behoudt van de BKR-registratie. Deze belangen worden uitgebreid opgenomen in een zogenoemde belangenafweging conform de AVG.
Wat kost het verwijderen van een BKR-registratie?
Omdat elke situatie anders is, bieden wij in elk dossier maatwerk. De prijs voor een procedure kan daarom ook per zaak verschillen. Voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie kun je rekening houden met een richtprijs van € 880,-. Wil je weten wat de kosten zullen zijn voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op en wij adviseren je graag.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment
Kan jouw negatieve
BKR-registratie
verwijderd worden?
Doe de haalbaarheidscheck